In sat există cateva parcuri, iar la 4 km de sat se află cel mai mare şi mai frumos parc din comună, parcul "Pavlovca" (înfiinţat în 1899) ocrotit de stat, cu o suprafaţă de 18,3 ha şi cu o colecţie de peste 60 de specii de arbori şi arbuşti dintre care majoritatea sunt exotici asa ca molidul din Arizona, teiul caucazian, plopul balzamifer, frasinul american s.a.. Pe teritoriul parcului se află un izvor cu praguri din roci de diferite culori ce se revarsa in Prut.
Se află acest parc pe teritoriul Odăii, aflat în componenţa comunei Larga, iar pe întreaga distanţă dintre comună şi lotul Odăii se întinde o fîşie (pe de o parte şi alta de drum), de tei splendită cunoscută de lărgeni sub denumirea de "Aleea Teilor".
Printre bătrînii satului bîntuie o legendă referitor la ceea cum au fost sădiţi aceşti tei şi de către cine.
"Demult, tare demult, poate cînd era copil bunelul, se zice că la Odaie sa făcut mare chef într-o iarnă, de Anul Nou, cu multă musafirime, tot boieri şi fel de fel de doamne şi domni.
Şi după ce au chefuit peste măsură de băuturi multe şi bune au poruncit argaţilor să înhame caii la săniile boereşti, că le-a dat prin cap să vină cu alaiul prin sat pe timp de noapte, pe ninsoare şi viscol, de frig nu le mai era frig că erau înferbîntaţi de chef şi s-au pornit, dar nopţile pe atunci erau întunecoase, drumul nins, troiene mari şi nici o urmă în noapte şi iaca s-au rătăcit săniile, şi n-au mai ajuns în sat.
Au rătăcit toată noaptea şi cu greu, prin viscole s-au întors în Odaie. Precum că atunci a spus boierul Krupenschii că la primăvară pune o aleie de tei ca să nu mai rătăcească şi să nu se mai repete una ca asta altă dată, că boierii credeau că-s veşnici şi veşnice o să le fie chefurile...
Zis şi făcut.
Primăvara a pus tei lîngă tei şi iată acum ce frumuseţe de copac leagă Odaia de sat. De parcă nu omul i-o sădit, da o putere oarecare, aşa de înrădăcinat s-o legat fiinţa teiului de fiinţa pămîntului."
Astăzi parcul e un loc de odihnă pentru tineri vara, iar iarna - stînca din parc serveşte loc de saniuş pentru toţi copii şi tinerii din Larga, iar aleea de tei e şi aleea îndragostiţilor.